Over ons

Yoga-Art is een initiatief van Jennifer Schregel (eigenaresse 020 Concepts). De doelstelling van Yoga-Art is om kunstenaars die enthousiast zijn over yoga bij elkaar te brengen en samen bijzondere werken neer te zetten van yoga gerelateerde kunst in verschillende disciplines. Via deze website en via exposities in yoga scholen brengen we onze werken graag onder de aandacht van onze doelgroep. 

De buddha beelden zijn anno 2016 niet meer weg te denken uit interieur magazines, maar waar is de yoga kunst? Een snelle Google search op 'yoga kunst' of 'yoga art' levert verbijserend weinig resultaten op. Gelukkig hebben we daar met Yoga-Art verandering in kunnen brengen! Kunst voor en door yogi's. Een initiatief wat niet alleen tot de verbeelding van de doelgroep moet spreken, maar ook voor de aangesloten yoga artists onderling als inspiratiebron dient door bijvoorbeeld co-creatie. En dat vanuit een filosofie die past binnen yoga. Dus geen exorbitante galerie commissiestructuren, de insteek van Yoga-Art is om de kunstenaars te ondersteunen en om yogi's betaalbare kunst met betekenis aan te bieden. 

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van exposities bij jou in de buurt. 

Yoga-Art is altijd op zoek naar kunstenaars die zich aan willen sluiten en yoga scholen die interesse hebben in een expositie. Neem gerust contact op voor meer informatie. 


Yoga-Art in de media

Paravisie juli 2016

Interview Helena Schotman Paravisie

Interview Jennifer Schregel Paravisie

 

Body and Mind Amsterdam - mei 2016

Artikel Body and Mind Amsterdam

 

© 2015 - 2019 Yoga-Art | Kunst voor en door yogi's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel