Maurice van der Meijs

Maurice van der Meijs

 

 

 

 


Maurice is 12 jaar geleden begonnen als fotograaf.

Toen hij vanwege een blessure gedwongen was om te stoppen met breakdancen kocht zijn vader een camera voor hem, zodat hij vanuit een andere invalshoek bezig kon blijven met zijn passie. 

Als dansfotograaf zette Maurice de eerste stap in zijn fotografie carrière, wat uiteraard gepaard ging met veel oefenen, vallen en opstaan. Hij reisde de wereld rond om op alle grote breakdance events te fotograferen en besloot daarna om van fotografie echt zijn beroep van te maken. Op dat moment werkte hij nog steeds in een grote fotografie winkel waar hij de kans kreeg om veel technische kennis op te doen en zich te verdiepen in belichting; wat uiteindelijk zijn specialiteit werd. 

In 2014 was de tijd rijp om fulltime als zelfstandig fotograaf aan de slag te gaan. Er is geen moment geweest dat Maurice spijt heeft gehad van deze beslissing. 

Maurice werkt regelmatig samen met nationale en internationele bureaus zoals Hous of Orange, Boomerang Create en meer. Hij heeft verschillende publicaties voor merken en tijdschriften verzorgd, waaronder Samsung, Vodafone, Red Bull, Puma, FHM, Playboy, Amstel, Coolcat en Runner's World. 

Maurice kwam met yoga in aanraking via zijn vriendin Denise die yoga lerares is. De yoga fotografie serie kwam als natuurlijk tot stand; zet twee mensen met passie bij elkaar.. en zie hier het prachtige resultaat..! 


Bekijk meer werken van Maurice op: www.mauricevandermeijs.com

 

 

 

© 2015 - 2019 Yoga-Art | Kunst voor en door yogi's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel