top of page

za 16 mrt

|

Art Centre Aalsmeer

Yoga & Art Sessie - Thema Vrije Kind

Wil je weer in verbinding staan met je eigen lijf, gevoelens, gedachten en creativiteit? Heb je zin in een middag mediteren, schilderen en yoga-oefeningen? Kom dan meedoen met deze Yoga & Art sessie op zaterdag 16 maart van 13.30-16.30 uur in Aalsmeer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga & Art Sessie - Thema Vrije Kind
Yoga & Art Sessie - Thema Vrije Kind

Tijd en locatie

16 mrt 2024, 13:30 – 16:30

Art Centre Aalsmeer, Aalsmeerderweg 230, 1432 CW Aalsmeer, Nederland

Over het evenement

Druk samen met ons op de pauzeknop en stap met ons in de wereld van Yoga & Art. Ontdek hoe je op een eenvoudige manier steeds weer kunt afstemmen op je eigen binnenwereld en creativiteit. Meer connectie maken tussen je hart en jouw unieke creatiekracht. Tijdens deze middag belichten we de elementen die hieraan bijdragen: lijf, hoofd en hart. Je gaat aan de hand van inzichtrijke, praktische en creatieve oefeningen landen in je lijf. Vervolgens ga je creëren en kleuren voelen met gebruik van knikkers en verf. Rust in je hoofd en lijf geeft ruimte voor je hart en jouw authentieke creaties.

In deze 'Yoga & Art' sessie leggen we de focus op meditatie, speelsheid, zachtheid en creativiteit. Als metafoor en inspiratie kun je hiervoor een of jouw vrije 'innerlijke kind' aan de hand meenemen. Het 'innerlijk kind' verwijst naar emotionele herinneringen en ervaringen uit je kindertijd die invloed kunnen hebben op je volwassen leven. Laat je speelse wereld stralen tijdens dit samenzijn!

Roxanne begeleidt je tijdens de sessie via meditatie- en yogaoefeningen. Voor deze sessie heb je geen yoga-mat nodig, zodat je inspiratie krijgt om yoga overal toe te kunnen passen in je dagelijkse leven.

 

Selda begeleidt de sessie met een creatieve schildertechniek. Je gaat aan de slag met knikkers en kleurencombinaties. En daar heb je geen schilderervaring voor nodig.

We verwelkomen je graag in het prachtige Art Centre Aalsmeer om 13.30 uur met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Om 16.30 uur is de sessie afgelopen. Bezoek de website voor meer info en impressies.

Liefs en hopelijk tot dan,

Selda en Roxanne

Deelname: 50 euro per persoon 

Maximaal aantal deelnemers: 10

Benodigd: comfortabele kleding (& leesbril)

Deel dit evenement

bottom of page